Privatpersoner

Privatpersoner

Privatpersoner, der har problemer, der ikke kan løses af venner og familie, er velkomne til at kontakte inteko.

I modsætning til virksomheder kan privatpersoner ikke fratrække udgiften til it-hjælp på deres skatteregnskab. Ej heller Momsen.

Det er en vigtig grund til, at det for mange kan virke fristende - og endog økonomisk attraktivt - at smide det gamle udstyr ud og købe nyt. Men ofte kan der - med en indsats på en time eller to - tilføjes et par års ekstra levetid. Samlet set er det godt for pengepungen. Og det skåner miljøet.

Mange oplever, at deres pc "er blevet helt urimelig langsom". Især Windows® baserede computere er slemme til at "sande til" i løbet af nogle år. De hyppige opdateringer har det - modsat forventningen - med at gøre udstyret langsommere, selv om der faktisk også er visse forbedringer.

Man kunne få den mistanke, at hverken Microsoft eller pc-producenterne er interesserede i, at computere skal have for lang levetid.

Selv bruger jeg en 8 år gammel pc (en ikke-noget-særligt kontormaskine) med fortrinligt resultat, takket være hensigtsmæssig brug, datadisciplin og "pinlig rengøring" med jævne mellemrum.

Du er velkommen til at ringe, så vi kan få en snak om hvorvidt det kan betale sig for dig at få inteko til at hjælpe, hvad vennerne skal kigge efter, eller om du måske med et enkelt kneb kan få tingene til at køre igen.