Pratt & Whitney

Pratt & Whitney

Prat & Whitney Engine

Hvad har en flymotor med it at skaffe?

Det er altid beroligende at flyve med Pratt & Whitney for under firmanavnet står der DEPENDABLE ENGINES…og det er eneste værn over for tyngdekraften. Torsten Madsen er en dependable engine og det er vigtigt, at mine PC’er bliver ved med at være oppe – hvert sekund i døgnet.

Driftssikkerhed er noget jeg ikke tænker på, efter at Torsten leverer min IT service, fordi tingene altid funker. Jeg har samarbejdet med et hav af programmører og konsulenter. De er som regel hurtige på tasterne og deres fejlfinding og programmering er meget ofte quick fixes. PC'en skaber igen problemer efter nogen tid, og så nye quick fixes – og imens er PC'en nede og det samme er klienterne og jeg. Jagten på endnu en ferm programmør stoppede først, da jeg løb ind i Torsten.

Årtier på arbejde med IT sikkerhed, som Torsten har bag sig, er de tændrør som sikrer, at alle mine data og programmer ligger ordnede og operationsklare, hver gang jeg tænder PC’en. Det er vigtigt for mig i min forretning og det kan være, at Torsten på millisekunder er en anelse langsommere end den 20-årige superkvikke programmør. De millisekunder giver jeg gerne afkald på til fordel for den analytiske kraft og viden om løsninger, som Torsten leverer.

Og som virker – hver gang – og altid - ligesom en Pratt & Whitney motor.

Jacob Berner Rue

Jacob Rue avisannonce